Portfolio

Ik heb het portfolio zo opgebouwd: hieronder plaats ik een verzameling divers werk, daaronder wordt het aanbod meer thematisch. 

Automotive

Eén van de leukere opdrachten: het vastleggen van een VW kever. We hebben er hele enden mee gereden, overal wat foto's gemaakt. Het zijn heerlijke modellen, want zeg nou zelf: zo worden ze niet meer gemaakt!

projecten

  Soms maak ik foto's die geen enkel doel dienen dan alleen mooi te zijn. Deze boomwortels fascineren mij enorm! Je kunt er een sprookje bij bedenken, of iets heel diepzinnigs over het leven... Deze werken zet ik op http://tonvanbuuren.werkaandemuur.nl, zodat meer mensen ervan kunnen genieten.

PORTRetten

Een portret is meer dan een foto van je hoofd. Een portret geeft weer wie je bent, wat je doet en hoe je in het leven staat. In deze tijd is het zelfs van belang om een goede profielfoto te hebben, het is een stukje van de etalage waarmee je jezelf verkoopt bij het zoeken van een baan.

Huwelijk

Ik doe graag een trouwreportage. Je volgt dan de hele dag twee mensen die bezig zijn met de gelukkigste dag van hun leven. Hoe leuk is dat? Een bruid die straalt, een bruidegom die zo trots als een aap staat te glimmen.... 


Productfoto's

Een productfoto moet gewoon het product goed weergeven en verkopen. Ik heb voor een bevriende edelsmid een aantal van haar creaties gefotografeerd voor de website. Voor een brouwerij van vrienden, de Friends Brewing Company, maakten we aan paar "clean "shots.


Sieraden van My Precious, op www.myprecious-sieraden.tk.

Familie

Ook héél gezellig om te doen: het familieportret. Om de familie een beetje beter te leren kennen zodat ze ontspannen geportretteerd kunnen worden,  maken we een leuke wandeling. 

werk aan de muur

Op http://tonvanbuuren.werkaandemuur.nl  staat een collectie van mijn werk. Hier staan ook tekeningen die ik heb gemaakt. Het mooiste is: ze kunnen afgedrukt worden op de mooiste materialen voor een prachtige wanddecoratie, of zelfs als behang!

Abbaye de Thoronet
Abbaye de Thoronet
Ladies in pink.
Ladies in pink.